Haemme SIA-puolen projektipäällikköä   (Julkaistu: 08.03.2019)

Projektipäällikkö/ sähkö- ja automaatio

 

Toimintamme laajentuessa haemme Prosessi- ja vesitekniikka Provetek Oy:lle projektipäällikköä monipuolisiin automaatio- ja sähkösuunnittelun projekteihin. 

Provetek Oy toteuttaa monipuolisesti prosessi-, ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan laitteisto-, asennus- ja rakennusprojekteja yhteistyössä Pro-Group-yritysryhmän kanssa. Tyypillisiä projektitoimituksia ovat erilaiset biokaasulaitosprojektit sekä vesihuollon ja prosessiteollisuuden laitteistotoimitukset. Pro-Group yritysryhmän yhteenlaskettu liikevaihto on n. 20 – 25 MEUR ja työntekijöitä on n. 100 henkilöä. Yritystemme toimipisteet sijaitsevat Riihimäellä, Äänekoskella, Kiteellä, Lappajärvellä ja Jyväskylässä.

Provetek Oy:llä on sekä kaasu- että sähköasennuksiin liittyvät luvat ja resurssit. Nyt vahvistamme osaamistamme SIA-puolen suunnittelussa, hoidossa ja johdossa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää yrityksemme SIA-toimialuetta yhdessä yrityksemme johdon ja muun tiimin kanssa ja osallistua välittömästi näköalapaikalta prosessi- ja ympäristötekniikan projektien kehittämiseen ja toteuttamiseen.

Tehtävässäsi toimit itsenäisesti yrityksemme sähkö- ja automaatiopuolen vastuuhenkilönä. Työtehtäviäsi ovat mm.

  • projektiemme sähkö- ja automaatio-osion toiminnasta vastaaminen
  • tuotteidemme/ palveluidemme automaatiokonseptien kehittäminen yhteistyössä asiakkaidemme ja verkostomme kanssa
  • SIA-puolen suunnittelu-, kustannus- ja aikatauluvastuu sekä projektien toteutus- että käyttöönottovaiheessa
  • SIA-alihankkijoidemme ohjaus ja koordinointi
  • SIA-puolen after sales - toiminnot

Sinulla on jo käytännön kokemusta ja soveltuva korkeakoulutason tai insinöörin koulutus automaatio- tai sähkötekniikan alueilta. Odotamme sinulta soveltuvaa taustaa automaatioratkaisujen kehittämisestä esim. prosessi- tai tuotannollisessa teollisuudessa. Sinulla on myös kokemusta projektipäällikkönä tehtävien menestyksekkäästä hoitamisesta. Tunnet automaatio- ja sähköjärjestelmiä ja niihin liittyviä ohjelmistoja ja logiikkoja (esim. Siemens). Eduksi katsomme osaamisen esim. automaatio-ohjelmoinnista. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Ennen kaikkea haluat kehittyä ja kasvaa osana monipuolista joukkoamme.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia tehtäviä nopeasti kehittyvällä kiertotalouden toimialalla. Toimipisteesi voi sijaita sopimuksen mukaan eri toimipisteissämme Riihimäellä, Jyväskylässä tai Kiteellä. Edellytämme kuitenkin matkustushalukkuutta projektiemme luonteen vuoksi.
 

Lisätietoja tehtävästä ja yrityksestä antaa tero.maki@provetek.fi. Hakemukset palkkatoiveineen pyydämme toimittamaan 30.4.2019 mennessä sähköpostilla: mari.eskelinen-maki@provetek.fi Hakemukseen merkintä ”Provetek/​SIA-päällikkö”.​

                     


« Takaisin
Niittytie 7 B, 82500 Kitee
puh. 040 519 4383
s-posti: info(ät)provetek.fi
 
 
 

©2020 Provetek Oy - MMD Networks Oy