Haemme projektipäällikkö laitostoimituksiin   (Julkaistu: 08.03.2019)

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, LAITOSPROJEKTIT, ETELÄ-SUOMI

 

Toimintamme laajentuessa haemme Prosessi- ja vesitekniikka Provetek Oy:lle projektipäällikköä prosessi- ja ympäristötekniikan laitosprojekteihin. 

Provetek Oy toteuttaa monipuolisesti prosessi-, ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan laitteisto-, asennus- ja rakennusprojekteja yhteistyössä Pro-Group-yritysryhmän kanssa. Tyypillisiä projektitoimituksia ovat erilaiset biokaasulaitosprojektit sekä vesihuollon ja prosessiteollisuuden laitteistotoimitukset ja urakat. Pro-Group yritysryhmän yhteenlaskettu liikevaihto on n. 20 – 25 MEUR ja työntekijöitä on n. 100 henkilöä. Yritystemme toimipisteet sijaitsevat Riihimäellä, Äänekoskella, Kiteellä, Lappajärvellä ja Jyväskylässä.

 

Etsimme nyt joukkoomme

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ LAITOSPROJEKTEIHIN

 

Toimit itsenäisesti vastaten ensisijaisesti teollisuusmittakaavan laitosrakennusprojektien hoitamisesta. Pystyt tarvittaessa hoitamaan useampaa projektia samanaikaisesti, sillä projektit voivat olla kooltaan ja tyypiltään vaihtelevia: yksittäisestä laitteistotoimituksesta useita kuukausia kestävään linjarakennusurakkaan tai esim. teollisuuslaitoksen rakentamiseen. Hoidettavat projektit ja toimenkuva määräytyvät kokemuksesi, osaamisesi ja taustasi mukaisesti.

Sinulla on alaan soveltuva koulutus, kuten rakennus-, kone-, tai prosessitekniikan korkeakoulutason tai -insinööritutkinto. Osallistut tehtävässäsi projektien tarjouslaskentaan ja työnsuunnitteluun. Projektien toteuttamiseen liittyvät vastuut kustannuksista, aikatauluista ja laadusta kuuluvat projektiprojektipäällikön tehtävään. Valvot ja koordinoit projektin etenemistä tehtyjen suunnitelmien mukaisesti, teet itsenäisiä päätöksiä projektin hoitamiseksi, raportoit projektin etenemisestä sekä vastaat loppuraportoinnista ja projektin yhteydenpidosta asiakkaaseen ja muihin yhteistyötahoihin. Toimit hyvin myös englannin kielellä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa ja englanninkielisen teknisen dokumentaation tuottaminen on sinulle tuttua. Tehtävässä sinun tulee kyetä hallitsemaan kokonaisuuksia ja tarvittaessa useita samanaikaisia työtehtäviä/ projekteja.

Projektipäälliköltä vaadittavia ominaisuuksia / taitoja:

  • itsenäinen työote
  • neuvottelu- ja kommunikointitaidot asiakkaan, tavarantoimittajien, alihankkijoiden sekä oman organisaation kanssa
  • tulosvastuu sekä kustannus- ja aikataulutietoisuus
  • ongelmanratkaisu-, järjestely ja organisointitaito
  • joustavuus ja paineensietokyky
  • kykenet tuottamaan itsenäisesti tarvittavat dokumentit ja kirjalliset tuotokset
  • MS Office ohjelmat, CAD-ohjelmistojen käyttö on suositeltavaa

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia projekteja sekä osaavan ja monipuolisen tiimin tuen. Toimipisteesi voi sijaita sopimuksen mukaan eri toimipisteissämme Riihimäellä, Jyväskylässä tai Kiteellä. Edellytämme kuitenkin matkustushalukkuutta projektiemme luonteen vuoksi.
 

Lisätietoja tehtävästä ja yrityksestä antaa Tero Mäki, tero.maki@provetek.fi. Hakemukset palkkatoiveineen pyydämme toimittamaan 30.4.2019 mennessä sähköpostilla mari.eskelinen-maki@provetek.fi. Hakemukseen merkintä ”Provetek/​Projektipäällikkö”.​


« Takaisin
Niittytie 7 B, 82500 Kitee
puh. 040 519 4383
s-posti: info(ät)provetek.fi
 
 
 

©2020 Provetek Oy - MMD Networks Oy