Haemme suunnittelijaa   (Julkaistu: 08.03.2019)

SUUNNITTELIJA, LAITE- JA LAITOSPROJEKTIT, ETELÄ-SUOMI

 

Toimintamme laajentuessa haemme Prosessi- ja vesitekniikka Provetek Oy:lle suunnitteluinsinööriä prosessi- ja ympäristötekniikan laite- ja laitosprojekteihin. 

Provetek Oy toteuttaa monipuolisesti prosessi-, ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan laitteisto-, asennus- ja rakennusprojekteja yhteistyössä Pro-Group-yritysryhmän kanssa. Tyypillisiä projektitoimituksia ovat erilaiset biokaasulaitosprojektit sekä vesihuollon ja prosessiteollisuuden laitteistotoimitukset ja urakat. Pro-Group yritysryhmän yhteenlaskettu liikevaihto on n. 20 – 25 MEUR ja työntekijöitä on n. 100 henkilöä. Yritystemme toimipisteet sijaitsevat Riihimäellä, Äänekoskella, Kiteellä, Lappajärvellä ja Jyväskylässä.

Etsimme nyt joukkoomme

SUUNNITTELUINSINÖÖRIÄ

Tehtäväsi koostuvat monipuolisista toimialaamme kuuluvien laitos-, laite-, prosessi-, putkisto- ym. laitteiden ja laitekokonaisuuksien suunnittelutehtävistä, joiden sisältö määritellään tarkemmin kokemus- ja osaamistaustasi mukaan.‚Äč

Sinulla on alaan soveltuva prosessi- tai konetekniikan insinööri- tai korkeakoulututkinto. Työskentelet itsenäisesti, oma-aloitteisesti, päämäärä- ja aikataulutietoisesti sekä kykenet hankkimaan tarvittavat tiedot työsi hoitamiseksi. Toimit päivittäin yhteistyössä tuotanto- ja projektihenkilöstön kanssa. Tulet toimeen englannin kielellä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa ja pystyt tuottamaan englanninkielistä teknistä dokumentaatiota. Tehtävässä sinun tulee kyetä hallitsemaan kokonaisuuksia ja useita samanaikaisia työtehtäviä/ projekteja.

Suunnitteluinsinööriltä vaadittavia ominaisuuksia / taitoja:

  • suunnittelu- ja muiden käytettävien ohjelmistojen hallinta (esim. Autodesk- ja Vertex -ohjelmistot, MS Office -ohjelmat)
  • itsenäinen työote
  • joustavuus
  • yhteistyö- ja paineensietokyky
  • tulosvastuu sekä kustannus- ja aikataulutietoisuus

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä sekä osaavan ja monipuolisen tiimin tuen. Toimipisteesi voi sijaita sopimuksen mukaan eri toimipisteissämme Riihimäellä, Jyväskylässä tai Kiteellä. Edellytämme kuitenkin matkustushalukkuutta projektiemme luonteen vuoksi.
Lisätietoja tehtävästä ja yrityksestä antaa Tero Mäki, tero.maki@provetek.fi. Hakemukset palkkatoiveineen pyydämme toimittamaan 30.4.2019 mennessä sähköpostilla: mari.eskelinen-maki@provetek.fi Hakemukseen merkintä ”Provetek/suunnittelija”.


« Takaisin
Niittytie 7 B, 82500 Kitee
puh. 040 519 4383
s-posti: info(ät)provetek.fi
 
 
 

©2020 Provetek Oy - MMD Networks Oy