Haemme tehdaspäällikköä   (Julkaistu: 23.03.2019)

Haemme Prosessi- ja vesitekniikka Provetek Oy:lle tehdaspäällikköä vastaamaan Kiteen tuotantoyksiköiden toiminnasta.

 

Tehdaspäällikkönä toimit Kiteellä sijaitsevien tuotantotoimintojemme ja -henkilöstön esimiehenä. Vastaat tuotannon suunnittelusta, seurannasta ja kehittämisestä. Toimit tuotantoprojektien päällikkönä vastaten resursoinnista, aikataulutuksesta sekä asiakasrajapinnasta. Lisäksi toimit urakointi- ja asennusprojektiemme kanssa tiiviissä yhteistyössä vastaten oman tuotannon laitetoimituksista. Osallistut tarjouslaskentaan ja hankintoihin oman toiminta-alueesi osalta. Laatu- ja työturvallisuusasiat sekä henkilöstöstä huolehtiminen ovat tehtävässä tärkeässä roolissa.

Hallitset kokonaisuuksia ja pystyt hoitamaan useampaa osa-aluetta samanaikaisesti, sillä työtehtäväsi ovat vaihtelevia. Toimintomme käsittävät niin lujitemuovivalmistusta, hitsauskokoonpanotyötä kuin rakennustyötä ja kiinteistöhuoltoa, joiden kaikkien osa-alueiden esimiehenä toimit.

Sinulla on alaan soveltuva koulutus, kuten rakennus-, kone-, LVI- tai prosessitekniikan insinööri/ korkeakoulututkinto ja kokemusta vastaavan kaltaisista tehtävistä. Tulet toimeen myös englannin kielellä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Englanninkielisen kirjallisen aineiston tuottaminen on sinulle tuttua. Hyvät tietotekniset valmiudet ja kiinnostuneisuus tuotannonohjaus- ja atk-järjestelmien kehittämiseen ovat edellytys työtehtäviesi hoitamiselle.

Tehdaspäälliköltä vaadittavia ominaisuuksia / taitoja:

  • paineensietokyky, jämäkkyys ja itsenäinen työote
  • erinomaiset vuorovaikutustaidot
  • tulosvastuu sekä kustannus- ja aikataulutietoisuus
  • ongelmanratkaisu-, järjestely ja organisointitaito

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen sekä haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä.

 

Lisätietoja tehtävästä ja yrityksestä antaa Tero Mäki, tero.maki@provetek.fi. Hakemukset palkkatoiveineen pyydämme toimittamaan 30.4.2019 mennessä sähköpostilla mari.eskelinen-maki@provetek.fi. Hakemukseen merkintä ”Provetek/​Tehdaspäällikkö”.​

 

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.


« Takaisin
Niittytie 7 B, 82500 Kitee
puh. 040 519 4383
s-posti: info(ät)provetek.fi
 
 
 

©2019 Provetek Oy - MMD Networks Oy