PROVETEK OY ESITTELY

Erikoisosaamista ympäristön parhaaksi

Tuotteemme ja palvelumme ovat suunnattu erityisesti cleantech-sektorille.

Olemme erikoistuneet kattaviin projektitoimituksiin, joissa tarvitaan laajaa osaamista niin suunnittelusta, tuotannosta, projektinhoidosta, rakentamisesta kuin asennus- ja huoltopalveluista.

Provetek Oy:n suunnittelu- ja valmistustoiminnot sijaitsevat Kiteellä. Suunnittelu- ja projektinhoitotiimiimme kuuluu koneinsinöörejä, rakennusinsinöörejä sekä ympäristötekniikan insinöörejä. Saumaton yhteistyö suunnittelun ja toteutuksen välillä mahdollistaa nopeat toimitukset sekä tuotteiden räätälöinnin asiakkaan tarpeiden mukaan.

Yrityksellämme on omat tuotantoyksikkönsä muovituotannolle (lujite- ja kestomuovituotanto), puu- ja rakennustuotannolle sekä metalli- ja konepajatöille. Toimisto-, tuotanto- ja varastotilaa on yhteensä n. 5700 m2. Asennus- ja urakointipalvelut toteutamme joko itse- tai luotettavan yhteistyöverkostomme kanssa.

Testattua tekniikkaa

Toimintamme perustuu vahvasti omaan tuotekehitykseen ja suunnitteluun. Lähtökohtana suunnittelussamme on vahva insinööriosaaminen, pitkä kokemus ja käytännön olosuhteiden tuntemus sekä asiakkailtamme saama palaute. Käyttämämme laitteistokomponentit, kuten pumput, venttiilit, instrumentit ja muut laitteet ovat tunnettuja laatumerkkejä, pitkäaikaisen kokemuksen ja kokonaistaloudellisen ajattelun kautta valittuja.

Suomalaista työtä

Kaikki tuotteemme valmistetaan ja suunnitellaan Suomessa, omalla tehtaallamme Kiteellä. Myös urakointipalveluissamme luotamme kotimaiseen työhön. Henkilökunnallamme on pitkä kokemus omalta osaamisalueeltaan. Pitkäaikaisen ja luotettavan yhteistyöverkostomme kanssa noudatamme yhteisiä toimintaperiaatteita ja laadunvarmistusjärjestelmää. Laajan verkostomme ansiosta toiminta-alueemme on maanlaajuinen.

Asiakkaitamme


Hämeenlinnan Seudun Vesi: puhtaan veden käsittelylaitos


Kauhavan kaupunki, sammutusvesisäiliöt

Niittytie 7 B, 82500 Kitee
puh. 040 519 4383
s-posti: info(ät)provetek.fi
 
 
 

©2020 Provetek Oy - MMD Networks Oy